touringmobilis.be

Tweede dag op rij grote hinder in Kennedytunnel door ongeval met vrachtwagens

In de Kennedytunnel, op de Antwerpse ring, is voor de tweede dag op rij een ongeluk gebeurd met verschillende vrachtwagens, deze keer richting Gent. Het ongeluk gebeurde rond 14 uur en leidde meteen tot lange files, met wachttijden die opliepen tot anderhalf uur. De weg kon iets na 15 uur worden vrijgemaakt, zodat de avondspits van het ergste gespaard blijft. 

Drie vrachtwagens botsten rond 14 uur op elkaar in de Kennedytunnel, richting Gent. De file groeide razendsnel aan, daarom werd  Liefkenshoektunnel een tijdlang tolvrij gemaakt.

Er werd gevreesd dat het takelen lang zou duren, maar iets na 15 uur kon de weg worden vrijgemaakt. Daardoor blijft de avondspits van het ergste gespaard, al zijn de naweeën wel nog voelbaar, vooral ook op de secundaire wegen in Antwerpen.

Woensdag was er al een gelijkaardig ongeval in de Kennedytunnel, toen in de richting van Nederland. 

Meest gelezen