2015 Getty Images

Kim Kardashian en Kanye West verwachten derde kind

Kim Kardashian en Kanye West verwachten een derde kind. Dat blijkt uit een promofilmpje van het nieuwe seizoen van "Keeping up with the Kardashians". Het is niet duidelijk of het mediafenomeen zelf zwanger is, dan wel of ze op een beroep doet op een draagmoeder.

"We krijgen nog een baby!"  Met die woorden bevestigt Kardashian in het promofilmpje van de realityreeks "Keeping up with the Kardashians" dat zij en West een derde kind verwachten.

Opmerkelijk: Kardashian zegt niet met zoveel woorden dat ze zelf zwanger is. Daarmee laat ze een opening voor de mogelijkheid dat ze een beroep doet op een draagmoeder. Haar eerste twee kinderen North en Saint heeft ze zelf gedragen, maar die zwangerschappen gingen telkens met complicaties gepaard en nadien kreeg ze van de dokter het advies nooit meer zelf zwanger te worden.

Wanneer de derde baby eraan komt, is niet duidelijk. Het management van Kardashian houdt de lippen voorlopig stijf opeen.

Sowieso is sprake van een kleine babyboom ten huize Kardashian:  jongere zus Khloé (33) is zwanger van haar eerste kind en ook halfzus Kylie Jenner (20) is voor de eerste keer zwanger. Wanneer de (half)zussen moeten bevallen, is evenmin geweten.

Meest gelezen