Ondernemerskoppel Marnix Galle en Michèle Sioen gaat in kasteel Stuyvenberg wonen

Marnix Galle (Immobel) en Michèle Sioen (Sioen) zijn straks de nieuwe bewoners van het Kasteel van Stuyvenberg. Dat staat in De Tijd. De laatste bewoner van het domein was koningin Fabiola.

Het Kasteel van Stuyvenberg werd in 1725 gebouwd en in 1900 kwam het terecht bij de Koninklijke Schenking. Het was de woonst van koningin Fabiola tot aan haar dood in 2014. Voor haar woonden verschillende andere leden van de koninklijke familie in het kasteel. Sinds de dood van koningin Fabiola stond het leeg.

Er was heel wat interesse om het kasteel te huren, maar uiteindelijk gaat die eer dus naar het koppel Marnix Galle en Michèle Sioen. Galle is vooral bekend van vastgoedgroep Immobel. Zijn vrouw Michèle Sioen is topvrouw bij de gelijknamige textielgroep en voormalig voorzitter van het VBO.

Het kasteel zal door de nieuwe huurders eerst worden gerenoveerd. Tegen eind 2018 zullen ze verhuizen naar Stuyvenberg.

Meest gelezen