Optreden Jebroer in Leuven draait uit op sisser

Jebroer heeft zijn concert op de Studentenwelkom in Leuven vroegtijdig moeten stopzetten wegens geluidsproblemen. Eerder had de Nederlandse rapper al een parkeerboete gekregen. Op Twitter spuwt hij zijn gal.

In Leuven vond gisteren de 25e editie van de Studentenwelkom plaats, het jaarlijkse evenement om het nieuwe academiejaar op gang te trappen. Een van de artiesten die langskwamen, was Jebroer. Het optreden van de Nederlandse rapper bekend van "Kind van de duivel" liep echter niet van een leien dakje.

Nog voor het concert begon, had Jebroer een parkeerboete aan zijn been. Hij had zijn Audi achter het podium op de Grote Markt geparkeerd, en dat mocht niet. Omdat zijn manager de wagen weigerde te verplaatsen, schreef de politie een PV uit, schrijft Het Laatste Nieuws.

Shoutout naar de geluidsman

Ook het eigenlijke optreden verliep moeilijk wegens problemen met het geluid. Uiteindelijk zette Jebroer het concert vroegtijdig stop. Op Twitter gaf hij nadien de geluidsman een veeg uit de pan. "Voor het eerst in me (sic) leven een show gestopt. Shoutout naar de geluidsman"

Niet alle fans meenden dat de geluidsman voor de problemen verantwoordelijk was en lieten dat ook blijken. Het leidde tot een verbaal robbertje vechten met de rapper op Twitter. Anderen namen het dan weer voor hem op.

Meest gelezen