Pool/KGC Photo Agency LLP

Prins Harry ruilt vriendin Meghan Markle voor Obama op Invictus Games

De Britse prins Harry blijft de fotografen plezieren op de Invictus Games in Canada. Maandag showde hij nog voor het eerst zijn vriendin Meghan Markle, nu was de voormalige Amerikaanse president Barack Obama aan de beurt.

De Invictus Games zijn in 2014 opgericht door prins Harry zelf.  Het zijn een soort Paralympische Spelen voor oorlogsveteranen.  Teams uit 17 landen nemen het tegen elkaar op. Deze editie vindt plaats in de Canadese stad Toronto.

Pool/KGC Photo Agency LLP

Maandag had prins Harry het publiek nog verrast met een acte de présence van zijn vriendin en "Suits"-ster Meghan Markle. Dit keer was president Barack Obama te gast. De prins en Obama woonden een wedstrijd bij van het Amerikaanse rolstoelbasketbalteam. De VS won van Frankrijk met 28-6.

Mirrorpix

Ook de voormalige vice-president Joe Biden was te gast met zijn vrouw, maar de fotografen hadden alleen maar oog voor Harry en Obama, die het duidelijk naar hun zin hadden. Een selfie was nooit veraf.

Ken Goff/KGC Photo Agency LLP

Meest gelezen