Videospeler inladen...

Minister Van Overtveldt over Marc Stockbroekx: "Ik distantieer mij volledig van die man"

Minister van Financiën Johan Van Overtveldt distantieert zich van Marc Stockbroekx, de man die, ondanks een veroordeling voor oplichting te gast was op het kabinet van de minister. Dat zei Van Overtveldt in "De zevende dag".

"Terzake" bracht het nieuws vrijdag aan het licht. Marc Stockbroekx, op dat moment een N-VA-bestuurslid in Brasschaat, mocht langskomen op het kabinet van minister Van Overtveldt (N-VA) om te praten over nieuwe wetgeving, die ook zijn eigen bedrijf - ondertussen dat van zijn zoon - goed zou uitkomen.

In "De zevende dag" heeft de minister zich gedistantieerd van Stockbroekx. "Ik distantieer mij van die man. Ik heb hem 1 keer ontmoet en zodra we wisten wie hij was, hebben we het probleem kalt­ge­stellt." De minister benadrukt nog dat Stockbroekx niet heeft meegeschreven aan nieuwe wetgeving rond fraude.

Meest gelezen