Open Bedrijvendag lokt meer dan 550.000 bezoekers

Meer dan 300 bedrijven openden vandaag de deuren voor Open Bedrijvendag. Die stond dit jaar in het teken van "Ondernemers ondernemen voor iedereen".  Er waren meer dan 550.000 bezoekers, meldt de organisatie. 

Meer dan 300 bedrijven in Vlaanderen en Brussel hebben vandaag weer hun deuren opengegooid op deze Open Bedrijvendag. "Ondernemers ondernemen voor iedereen" was de boodschap. De 27e editie was goed voor 550.000 bezoekers.

Naar goede gewoonte werden er technische snufjes gedemonstreerd, jobs uitgeprobeerd, hapjes geproefd en weetjes verzameld.

Meerwaarde voor bedrijven

"Veel bezoekers én bedrijven kijken reikhalzend uit naar deze dag. Niet alleen kleine, startende ondernemingen vinden steeds vaker de weg naar Voka Open Bedrijvendag. Ook grote, klinkende namen weten de kracht van het evenement te waarderen. Alles tonen, klein én groot, laat dat nu net de essentie zijn van Voka Open Bedrijvendag", aldus Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder Voka.

Enkele toppers

- Brugge kaas - Milcobel (Moorslede) - 10.000 bezoekers
- Vondelmolen (Lebbeke) - 7.500 bezoekers
- Flandrien Kaas (Wervik) - 6.000 bezoekers

Meest gelezen