AFP or licensors

Trump: "Tillerson, verspil je tijd niet aan Kleine Raketman"

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken moet zijn energie niet stoppen in onderhandelingen met Noord-Korea. Dat heeft de Amerikaanse president Donald Trump in zijn gekende stijl op Twitter geschreven. 

Rex Tillerson, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, meldde gisteren dat zijn land over communicatiekanalen met Noord-Korea beschikt. Tillerson zei tijdens een bezoek aan China dat het regime van Kim Jong-un de wil heeft om gesprekken te starten over zijn kernprogramma.

Daags nadien klinkt er veel minder diplomatieke taal bij Tillersons baas, Trump. "Ik heb Rex Tillerson, onze geweldige minister van Buitenlandse Zaken, gezegd dat hij zijn tijd verspilt door te proberen onderhandelen met Kleine Raketman", schrijft Trump schertsend op Twitter. "Spaar je energie, Rex, we doen wat gedaan moet worden", voegde de president er dreigend aan toe.

Meest gelezen