Als dieren voor die extra grappige toets zorgen…

Donal Skehan verhuisde onlangs met zijn echtgenote naar Los Angeles, waar hij vorig weekend dan zijn Ierse ouders uitnodigde. Dat leidde natuurlijk tot de nodige familiekiekjes, zoals nabij een straat vol kleurrijke huizen. Alleen zorgde hond Max voor een ietwat verrassende tussenkomst, toen de familie enthousiast voor die huizen de lucht insprong. Dieren kunnen nu eenmaal erg eigenzinnig uit de hoek komen. 

"Ik dacht dat het een zin was die ik nooit zou moeten schrijven, maar mijn hond Max en het kruis van mijn vader hebben een momentje gehad op het internet", reageerde Skehan, nadat de foto viraal gegaan was.

"Gelukkig is er niemand gewond geraakt en zijn beiden nog altijd goede vrienden. De familiejuwelen zijn nog steeds intact. In ieder geval weten we nu al wat er dit jaar op onze kerstkaartjes zal staan", voegde hij er nog aan toe. Hond Max weet alleszins hoe de aandacht op zich te trekken:

Dieren kunnen natuurlijk erg onvoorspelbaar zijn, bijvoorbeeld door onverwachts op te duiken of van blijdschap over te gaan tot oncontroleerbaar gedrag, net op het moment dat een foto genomen wordt. Meestal dan tot hilariteit van degene die op de foto staat. Het verrassingseffect levert dan vaak opmerkelijke –lees: grappige- resultaten op:

Meest gelezen