Meest recent

  2017 Invision

  Kendrick Lamar komt op 27 februari naar het Sportpaleis

  De Amerikaanse rapper Kendrick Lamar komt eind februari naar België. Dat heeft hij zelf bekendgemaakt via een post op Instagram. Lamar staat op 27 februari in Antwerpen, in het Sportpaleis.

  Lamar is een van de hipste rappers van het moment. Eerder werd een rits Amerikaanse steden bekendgemaakt waar de rapper zou optreden. De geruchten deden al snel de ronde dat Lamar Europa niet zou vergeten.

  En hij is ons niet vergeten: in het voorjaar doet hij met zijn "The damn"-tournee onder meer steden als Londen, Glasgow, Frankfurt, Amsterdam, Parijs, Kopenhagen, Oslo, Berlijn en dus ook Antwerpen aan. In het voorprogramma staat James Blake.

  THE DAMN. TOUR [EUROPE]

  Een bericht gedeeld door Kendrick Lamar (@kendricklamar) op