Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

Trump: "Mijn diepste deelneming en medeleven met de slachtoffers en families"

De Amerikaanse president Donald Trump is op de hoogte gebracht van de "vreselijke tragedie" in Las Vegas. Dat heeft het Witte Huis gemeld. Trump drukte op Twitter daarna zijn medeleven uit aan de slachtoffers en nabestaanden na de "verschrikkelijke schietpartij".

"Mijn diepste deelneming en medeleven met de slachtoffers en de families van de vreselijke schietpartij in Las Vegas. God zegene u!" Dat twitterde president Donald Trump na de schietpartij in de gokstad, waarbij zeker 50 doden vielen. 

Ook vicepresident Mike Pence drukte op Twitter zijn medeleven uit aan de slachtoffers, familieleden en geliefden. Hij spreekt van "zinloos geweld" in Las Vegas. "De harten en gebeden van het Amerikaanse volk zijn met jullie." Ook bedankte hij de orde- en hulpdiensten die als eerste reageerden op het geweld. "Dank jullie voor jullie daden van moed."

Meest gelezen