Twitter reageert: "Als ik groot ben, wil ik als Helen Mirren zijn"

Er was natuurlijk het nodige tegengewicht voorzien, met een paar andere opmerkelijke gasten zoals de bijna 80-jarige actrice Jane Fonda en hitzangeres Cheryl Cole. Maar uiteindelijk was het toch Dame Helen Mirren die met haar zo gekende stijl en klasse de aandacht naar zich toetrok op de catwalk van het L’Oréal-defilé, gisteren tijdens de 'Fashion Week' in Parijs. Ook op sociale media ging zoveel moois niet onopgemerkt voorbij.

Zelfzeker was Mirren, intussen 72, in ieder geval, zoals ze haar wandelstok meerdere keren met veel bravoure naar het aanwezige publiek, dat in grote getale was opgedaagd voor deze ‘star-studded’ show, richtte, en met een gezichtsuitdrukking waarbij Buzzfeed News concludeerde: "If looks could kill, consider me DECEASED." Oordeelt u zelf:

2017 Getty Images
2017 Kristy Sparow

Op sociale media zag men ook dat het goed was en werd Mirren -opnieuw- geprezen voor zoveel elegantie:

Meest gelezen