"Er kropen maden op ons vlees rond. En dan bedoel ik véél maden"

1.000 dagen oud was hun relatie en dat dachten Stella Kim en haar vriend midden vorige week te vieren in het Ranch Hotel in Sydney, Australië. Maar de maaltijd die ze in het restaurant van het hotel geserveerd kregen, voldeed niet echt aan alle hygiënische voorschriften. Op het stuk vlees dat op Kims bord lag bleken immers kleine maden te kruipen. Nochtans liet het hotel intussen weten dat "er zeer strikt omgegaan wordt met de voedselvoorschriften door het aanwezige personeel".

Kim op de Australische nieuwswebsite News: "Ik kon niet geloven dat dit echt was. Het was verschrikkelijk, ongelooflijk. Maden kropen rond op het vlees, en ik bedoel een heleboel maden. Alsof ze op rottend vlees zaten."

"Het heeft verschillende dagen geduurd vooraleer we opnieuw zin kregen om te eten. Ik vind het zelfs nog moeilijk om erover te praten", aldus Kim nog. Wat niet moeilijk is na het zien van de beelden die zij van de steak op haar bord maakte:

Het hotel heeft zich intussen verontschuldigd bij Kim en haar vriend en zegt dat "het hotel werkt met ervaren personeel dat de voedselvoorschriften grondig kent. We hebben die dag 262 maaltijden met een steak geserveerd en geen enkele andere klacht binnengekregen."

Het hotel zou hen 500 dollar ter compensatie aangeboden hebben, maar dat heeft het koppel volgens nieuwswebsite Daily Telegraph geweigerd.

Meest gelezen