Jonge dolfijnen in de ban van 2 eekhoorns

"Mocht je nog wat buitengewone schattigheid nodig hebben, zie hier wat er gebeurt als deze baby’s bezoek krijgen." Misschien niet de meest originele omschrijving van welk filmpje dan ook, maar de 'cuteness' bleek dit keer wel zo overweldigend dat het internet massaal geniet van 4 jonge dolfijnen die plots 2 eekhoorns opmerken. Alsof door bliksem getroffen volgen ze de dartele dieren in hun zoektocht naar voedsel. Het filmpje kan intussen al meer dan 1,2 miljoen views noteren.

Vooral afgelopen weekend ging het filmpje van Amy Schumacher viraal, nadat diverse nieuwsmedia wereldwijd het opgepikt hadden. Schumacher merkte het tafereel op toen ze tijdens haar lunchpauze een wandeling maakte in Sea World, Florida.

"Terwijl de jonge dolfijnen normaal erg actief en speels zijn, was dat nu anders toen ze onverwachts bezoek kregen", aldus de vrouw. Reacties als "This is the cutest thing ever" en "Excellent" waren schering en inslag na het zien van haar filmpje.

Opvallend is wel dat, hoe geïnteresseerd de dolfijnen ook in de eekhoorns waren, dat dat omgekeerd veel minder het geval was.

Meest gelezen