VRT

Vrouw voor dood achtergelaten in Koksijde

Op de zeedijk in Koksijde is een vrouw van 30 zwaar gewond teruggevonden op een bank. Ze bleek met een mes aangevallen, en voor dood achtergelaten. Ook in haar flat zijn bloedsporen gevonden. De omstandigheden van het incident zijn nog onduidelijk.

De vrouw van Marokkaanse afkomst woonde vlakbij de plek waar ze gisteren werd gevonden. Filiep Jodst van het parket van West-Vlaanderen: "De vrouw was zwaar gewond toen ze gevonden werd. Ze had 18 messteken, en werd in kritieke toetsand naar het ziekenhuis gebracht. Intussen is ze niet meer in levensgevaar."

Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is. Volgens Jodst wijst het onderzoek in de richting van de ex-vriend van de vrouw: "De vrouw zelf is al verhoord, maar ze was nog erg verward. We sporen nu haar ex-vriend op, die hopelijk meer informatie kan geven. Op dit moment kunnen we nog weinig zeggen, het is nog zoeken naar de ware toedracht."

Meest gelezen