6 Antwerp-supporters aangehouden na incident bussen Beerschot-Wilrijk

De Antwerpse politie heeft vanmorgen elf verdachten opgepakt van het incident met de twee supportersbussen van Beerschot-Wilrijk, nu bijna twee maanden geleden. Dat schrijft de Gazet van Antwerpen en wordt bevestigd door het parket. zes van hen zijn intussen aangehouden.

Bijna twee maanden geleden werden twee supportersbussen van Beerschot-Wilrijk op de terugweg van een uitwedstrijd bekogeld in het centrum van Mortsel. De aanvallers waren gemaskerd en zouden de bus onder meer met stenen hebben bekogeld. Vervolgens kwam het nog tot een confrontatie met een aantal inzittenden. De politie wist aanvankelijk niet wie er achter de aanval zat en lanceerde daarom een getuigenoproep. 

Vanmorgen werden er tijdens elf huiszoekingen elf mensen opgepakt. Ze worden verdacht van bendevorming, slagen en verwondingen en vernielingen. Het zouden allemaal Antwerp-supporters zijn. Vanavond blijven zes mensen aangehouden.

Meest gelezen