Barack Obama bedankt Michelle voor 25 jaar huwelijk: "Jou uitvragen was beste beslissing ooit"

De voormalige Amerikaanse president Barack Obama heeft zijn vrouw Michelle verrast met een opvallende videoboodschap voor hun 25e huwelijksverjaardag. "Jou uitvragen voor een date was de beste beslissing die ik ooit kon nemen."

Barack en Michelle Obama vierden gisteren hun 25e huwelijksverjaardag. Het werd geen romantische tête-à-tête, want Michelle zit momenteel op het Pennsylvania Conference for Women in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Geen probleem, zo redeneerde Obama. Hij maakte een videoboodschap van zo'n twee minuten die uiteindelijk ook werd getoond op de conferentie.

Ik kan amper geloven dat je het al 25 jaar met mij uithoudt. 

"Sorry dat ik deze conferentie even verstoor, maar ik moet even wat zeggen", zo begint de voormalige president zijn boodschap. "Ik kan amper geloven dat je het al 25 jaar met mij uithoudt. Dat bewijst wat voor een prachtige, liefhebbende en geduldige persoon jij bent."

Wat volgt zijn heel wat lieve woorden aan het adres van Michelle. "Niet alleen ben je een buitengewone partner, je bent ook een zeer goede vriend die me altijd kan laten lachen. Dankzij jou heb ik de afgelopen jaren mijn dromen kunnen najagen. Je bent een voorbeeld, voor onze dochters en en voor het hele land."

Het is niet verwonderlijk dat mensen die je leren kennen op de manier waarop ik jou ken, verliefd worden op jou.

"Het is niet verwonderlijk dat mensen die je leren kennen op de manier waarop ik jou ken, verliefd worden op jou", zo zegt Obama nog. "Jou mee uitvragen voor een date is de beste beslissing die ik ooit heb kunnen nemen. Ik hoop dat je het daarmee eens bent. Ik hou van jou."

Eerder op de dag liet ook Michelle al iets vallen over de huwelijksverjaardag, door een trouwfoto te posten op Twitter. "25 jaar later ben je nog steeds mijn beste vriend en de meest buitengewone man die ik ken. Ik hou van je", zo schreef ze erbij.

Meest gelezen