Ingeborg, Gers Pardoel en Kristel Verbeke vormen jury in "Steracteur sterartiest"

TV-fenomeen Ingeborg, de Nederlandse succeszanger Gers Pardoel en ex-K3 Kirstel Verbeke vormen de jury in het nieuwe seizoen van "Steracteur sterartiest" vanaf 2 november op Eén. Het trio staat garant voor bakken ervaring en zal in het muziek- en showprogramma advies geven aan kandidaten en een vrijstelling kunnen geven.

"Steracteur sterartiest" krijgt dit najaar een nieuw seizoen. Het populaire programma liep van 2006 tot 2008 en leverde winnaars op als Stan Van Samang, Free Souffriau en Mathias Sercu. Vorig jaar hield Peter Van de Veire een "Steracteur sterartiest" op MNM. Leen Dendievel eindigde toen voor Ruth Beeckmans en Rik Verheye. 

Van de Veire en Danira Boukhriss (foto) presenteren het programma op Eén. Ingeborg, Pardoel en Verbeke zitten alvast in de jury. Zij hebben echter niet het laatste woord: de kijker beslist via sms welke steracteurs doorgaan naar de volgende aflevering. Maar het trio kan wél advies geven en een vrijstelling geven aan een kandidaat.

© VRT Frederik Beyens

Ingeborg gaat voor "een stralende ster"

Ingeborg, Pardoel en Verbeke kwamen vanochtend langs bij MNM en Studio Brussel om hun rol toe te lichten. Verbeke wil vooral raad geven. "Ik wil de steracteurs een hart onder de riem steken. We moeten ze op hun gemak stellen", klonk het. Ingeborg gaat voor het waarachtige. "Dat ze mij ontroeren en mij niet alleen, maar héél Vlaanderen. Ik wil een stralende ster", stelt ze. Pardoel wil dan weer dat de kandidaten gewoon "plezier hebben".

Welke acteurs en actrices aan het programma deelnemen, wordt later nog bekendgemaakt.   

Meest gelezen