Videospeler inladen...

Lil' Kleine komt volgend jaar naar de Lotto Arena

Op 28 april 2018 geeft Lil' Kleine een concert in de Lotto Arena in Antwerpen. Dat heeft de Nederlandse rapper bekendgemaakt op MNM.

Fans van Lil' Kleine kunnen 28 april 2018 in hun agenda aankruisen. Die dag staat de Nederlandse rapper op het podium van de Lotto Arena in Antwerpen, zo onthulde hij in "Planeet De Cock" op MNM.

Lil' Kleine is de artiestennaam van Jorik Scholten. Hoewel hij amper 22 is (op 15 oktober wordt hij 23) heeft hij al een opmerkelijk parcours afgelegd. In 2015 scoorde hij samen met Ronnie Flex een (omstreden) megahit met "Drank & drugs".

In mei van dit jaar verscheen zijn eerste soloalbum "Alleen" met daarop onder meer de hit "Krantenwijk". Met 130 streams is hij de meest beluisterde Nederlandse artiest ooit op Spotify. Op Instagram kan hij dan weer rekenen op liefst 900.000 volgers.

Het concert in Antwerpen maakt deel uit van de gelijknamige tournee "Alleen".  Tickets zijn morgen vanaf 20 uur te koop. Wie zich vooraf registreert, kan al vanaf 19 uur een ticket scoren.

Meest gelezen