Veiligheidsmedewerker verwart zangeres Becky G met opdringerige fan

Ze won vorig jaar een "Latin American Music Award" en een "Radio Disney Music Award", ze heeft al 5 "Teen Choice Awards"-nominaties achter haar naam staan, ze scoorde in 2014 een wereldhit met "Shower", ze was te zien in de tv-serie "Empire" en speelde mee in de laatste "Power Rangers"-film. Maar voor een veiligheidsmedewerker tijdens het concert van Fifth Harmony, waar Becky G het voorprogramma verzorgde, was de 20-jarige zangeres duidelijk een onbekende. Becky G werd dan ook zonder pardon van het podium verwijderd, toen ze even Fifth Harmony wilde vervoegen.

Tijdens het optreden in Buenos Aires, Argentinië, wilde Becky G op een gegeven moment een van de leden van Fifth Harmony, bekend van de hits "Worth it" en "Work from home", ietwat zediger toedekken met de Argentijnse vlag. Maar dat was buiten een veiligheidsmedewerker gerekend die op scherp stond en dacht dat een fan het podium opgelopen was.

De beelden van die interventie gaan momenteel viraal. Vooral de verbaasde blik van groepslid Normani Kordei –"Heb je niet gezien dat die net voor ons opgetreden heeft?"-  spreekt boekdelen. Becky G lijkt in ieder geval niet gelukkig met de ijver van de man ("My arm kinda hurt but they just doing they job", twitterde ze later).

Na een korte discussie mocht de zangeres alsnog de vlag rond Dinah Jane binden en mocht ze ook nog meedansen. Want, ze is nu eenmaal Becky G.

Meest gelezen