Kate Winslet over Leonardo DiCaprio: "We hebben ons nooit aangetrokken gevoeld tot elkaar"

Een droom aan diggelen voor de fans van "Titanic", maar Kate Winslet en Leonardo DiCaprio zijn wel degelijk gewoon vrienden. In augustus doken foto's op van het duo in Saint-Tropez waar ze samen op vakantie waren. De hele wereld leek plots te duimen dat DiCaprio en Winslet een koppel zijn, net als 20 jaar geleden in de kaskraker "Titanic". Helaas.

Arm in arm, duidelijk op hun gemak bij elkaar in zwemkledij, zo viel er op de foto's te zien die midden augustus de ronde deden. Dat DiCaprio en Winslet al een eeuwigheid zéér goede vrienden zijn en fysiek met elkaar durven omgaan, wisten we al.

Deze zomer gingen fans echter gigantisch hopen. Al was het uit een soort van nostalgisch gevoel: in 1997 -exact 20 jaar geleden- nam de carrière van het duo immers een enorme vlucht toen ze de smoorverliefde Jack en Rose speelden in het drama "Titanic".  

Dat Winslet vijf jaar gelukkig getrouwd is met Ned Rocknroll leek iedereen even te negeren of te vergeten. Maar de Britse actrice slaat nu zelf ook de droom aan diggelen tijdens een interview voor haar nieuwste film "The mountain between us" in de talkshow "Lorraine". 

"Leo en ik hebben 7 maanden intens samengewerkt (voor "Titanic", red.) en waren zeer jong, en - gelukkig - we hebben ons nooit aangetrokken gevoeld tot elkaar. Het spijt me, want ik weet dat dit niet leuk om horen is", zegt Winslet.  Ze zet bij deze de puntjes (fijntjes) op de i.

Meest gelezen