Videospeler inladen...

Verdacht overlijden Zelzate: politie doet oproep naar getuigen 

In het onderzoek naar de dood van een winkeluitbaatster in het Oost-Vlaamse Zelzate heeft de politie een oproep gelanceerd naar getuigen. De 57-jarige vrouw werd eergisteren dood teruggevonden in haar winkel, 't Ateljeeke. Speurders bevestigen nu dat de vrouw om het leven kwam bij een overval. 

De 57-jarige winkeluitbaatster van 't Ateljeeke werd enkele dagen geleden dood aangetroffen in haar winkel. Het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent, bevestig dat de winkel overvallen werd. 

De winkel ligt in het centrum van Zelzate en rond dat tijdstip passeren er veel mensen. Daarom doen de onderzoekers een oproep naar getuigen, die op dinsdagnamiddag drie oktober verdachte personen of handelingen hebben gezien in of rond de winkel 't Ateljeeke.

Alle informatie, elke tip over de dader(s) vraagt de politie te melden op het gratis nummer 0800 30 300 of via opsporingen@police.belgium.eu.

Meest gelezen