Zwaar ongeval met twee vrachtwagens in Oostakker

Door een zwaar ongeval met twee vrachtwagens is de John Kennedylaan in Oostakker bij Gent een tijdlang versperd geweest. Beide chauffeurs raakten daarbij gewond. De verkeershinder op de R4 en de John Kennedylaan was enorm.

Het ongeval gebeurde aan het knooppunt met de R4, aan de Eurosilos. Daar wilde een Poolse chauffeur keren. Een vrachtwagen van afvalverwerkend bedrijf Van Gansewinkel kon de truck niet meer ontwijken en ramde hem vol in de flank. Beide chauffeurs raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis worden gebracht. 

Aan de andere kant van Gent, op de E40 in Drongen, was er de hele ochtend forse verkeershinder na een reeks ongevallen, waarbij 35 voertuigen betrokken waren. De bestuurders zouden verblind geweest zijn door de laaghangende zon na een fikse regenbui.

Meest gelezen