Al tientallen tips na roofmoord op vrouw in Zelzate

Al tientallen mensen hebben de politie gecontacteerd omdat ze mogelijk iets verdachts hebben opgemerkt rond het tijdstip van de moord op een winkeluitbaarster in Zelzate, Oost-Vlaanderen. Er is evenwel nog geen doorbraak.

Gisteren deed de politie een oproep naar getuigen in het onderzoek naar de feiten in Zelzate. Dinsdag werd in de winkel 't Ateljeeke in het centrum van de gemeente een vrouw van 57 dood teruggevonden. Volgens het parket gaat het om een roofmoord, en werd de vrouw dus overvallen. Van de dader ontbreekt nog altijd elk spoor. Daarom deed de politie een oproep. Iedereen die op dinsdagnamiddag verdachte personen of handelingen heeft gezien, mag dat melden.

De politie kreeg intussen dus tientallen tips binnen. Die worden op dit moment grondig onderzocht. Voorlopig is er wel nog geen doorbraak. Nuttige info is dus nog altijd welkom op het gratis nummer 0800 30 300 of via opsporingen@police.belgium.eu.

Meest gelezen