Moeshamaramara, waarom staat Bart De Pauw op de foto met de cast van "Buiten de zone"?

Nostalgici konden vanavond hun hart ophalen aan een foto die Bart De Pauw op Instagram zette. Hij is erop te zien samen met de cast van "Buiten de zone".

"Buiten de zone" was een satirisch sketchprogramma dat van 1994 tot 1996 uitgezonden werd op - toen nog - TV1. De reeks vertelde het verhaal van de vrijwilligers van de jongerenfoon, een hulplijn voor jongeren met levensbelangrijke, maar veelal banale, problemen.

De reeks groeide uit tot een cultprogramma met een resem one-liners: "Moeshamaramara, het is niet omdat ik wijs dat ge moet kijken!", "Hallo? Een kieken op ne vélo", "Oh, een dood vogeltje... gaan we poepen?", om er maar enkele te noemen.

Waarom Bart De Pauw de foto nu post, is niet duidelijk, maar mogelijk heeft het te maken met zijn nieuw programma voor Eén "It's showtime". Nog even geduld, de reeks wordt begin 2018 uitgezonden. Wie niet kan wachten, ze is ook te zien op Play More van Telenet.

Meest gelezen