AFP or licensors

Man die voetgangers aanreed in Londen, is vrijgelaten

De man die gisteren in Londen 11 voetgangers aanreed, is zondag vrijgelaten. Het onderzoek tegen hem is wel nog niet afgerond. Dat meldt de Londense politie.

Het incident vond plaats op Exhibition Road in South Kensington, vlak bij het Natural History Museum. Een wagen stak diagonaal de straat over en reed op het voetpad 11 mensen aan, zij raakten lichtgewond. 

De bestuurder, een 47-jarige man, werd opgepakt. Na verzorging in het ziekenhuis werd hij overgebracht naar het politiekantoor. Daar werd hij ondervraagd, maar de politie liet al snel weten dat het geen terroristische daad was maar een gewoon verkeersongeval.  De man is intussen vrijgelaten, maar het onderzoek naar hem is dus nog niet afgelopen. 

Meest gelezen