Kit Harington: "Na die 1 aprilgrap volgden er tranen bij mijn vriendin"

Kit Harington en Rose Leslie, Jon Snow en Ygritte uit de populaire tv-serie "Game of thrones", kondigden onlangs hun huwelijk aan. En dat betekent intussen dat Harington zich in de toekomst niet langer waagt aan een 1 aprilgrap. In "The Jonathan Ross Show" gaf de 30-jarige acteur afgelopen weekend immers toe dat zijn vorige aprilgrap niet in goede aarde gevallen was bij zijn verloofde.

Harington was bij Jonathan Ross te gast om er samen met collega Liv Tyler te praten over het nieuwe BBC-drama "Gunpowder". Maar Ross wilde ook wel enige uitleg bij de 1 aprilgrap die Harington met zijn vriendin uitgehaald had. De acteur had immers een bebloed replica van zijn hoofd in de koelkast gezet, tot afgrijzen van Leslie.

Harington: "Nu je dat gezien hebt, begrijp je dat ze geen grote fan van die dag is. In mijn familie zijn aprilgrappen schering en inslag. In haar familie worden ze helemaal niet gedaan. Ze besefte niet dat het 1 april was. Daarna had ze tranen in haar ogen. Terwijl ik haar toefluisterde van: "'t Is toch één april." Nee, dat is niet goed afgelopen."

"Ze zei me dat als ik dat nog eens ooit zou proberen, dat het voorbij zou zijn. Inclusief een huwelijk vermoed ik."

"Die reactie van haar had ik absoluut niet verwacht. Terwijl het lachen mij verging, heb ik daarna de brokken moeten lijmen."

Liv Tyler voegde nog toe: "En dan kwam hij naar de opnameset en deed niets anders dan erover op te scheppen."

Hier beneden kunt u de beelden zien. Let ook op de waterfilter, want "het is toch geweldig hoe ze eerst de waterfilter redt", aldus Harington nog.

Meest gelezen