Live Nation

Shania Twain (herkent u haar nog?) palmt Sportpaleis in volgend jaar

De Canadese country- en popzangeres Shania Twain staat op 10 oktober van volgend jaar in het Sportpaleis. Twain brengt haar grootste hits en nieuwe werk van haar album "Now". Het is van 2004 geleden dat Twain naar België kwam.  

Twain scoorde in de jaren 90 hits met "That don't impress me much", "You're stille the one" en "Man! I feel like a woman!".

Met 90 miljoen verkochte albums is ze een van de best verkopende vrouwelijke country-artiesten. Eind september bracht ze "Now" uit en koppelt nu aan de plaat een Europese tournee. Haar laatste Europese tour, "Up!", dateert al van 2004.

Op 10 oktober staat de 52-jarige zangeres in het Sportpaleis en brengt naast nieuw werk ook haar klassiekers. De dag nadien doet Twain de Ziggo Dome aan in Amsterdam.

Meest gelezen