Kasteelmoordverdachte Pierre Serry blijft dan toch in de cel

Pierre Serry, één van de verdachten in de zaak van de zogenoemde kasteelmoord, blijft toch in de cel.

 De rechtbank in Brugge had eerst beslist dat de man uit Aalter onder voorwaarden mocht vrijkomen in afwachting van een vonnis, maar het parket ging in beroep. De rechter in beroep heeft nu beslist dat Serry in de cel blijft. Pierre Serry staat terecht als tussenpersoon bij de moord op slachtoffer Stijn Saelens.

Intussen is er ook een tweede wrakingsverzoek ingediend tegen de 3 rechters in Brugge. De advocaten van de hoofdverdachte, André Gyselbrecht, willen ook dat de rechters van de zaak gehaald worden. Gisteren vroegen de advocaten van een andere verdachte dat ook al. Waarschijnlijk beslissen de rechters morgen of ze zelf een stap opzij zetten of niet.

Meest gelezen