Lichaam van Belg aangetroffen in rivier in Bretagne

In het Franse Malestroit, een plaats in de noordwestelijke regio Bretagne, is zaterdag het lijk van een Belg aangetroffen in een rivier. Dat berichtten Franse media.

Het zou kunnen gaan om het lichaam van een 26-jarige Leuvenaar die al geruime tijd door het Franse gerecht wordt gezocht op verdenking van de moord op zijn Franse vriendin.

Het lichaam werd zaterdag door een kajakker gevonden in de rivier Oust. Het met stenen verzwaarde lichaam lag al enkele dagen in het water voor het boven was komen drijven. De speurders gaan uit van zelfdoding, maar een autopsie moet nog uitsluitsel geven.

Volgens Franse media gaat het om het lichaam van de 26-jarige Leuvenaar die verdacht wordt van de moord op zijn 34-jarige Franse vriendin. Zij werd op 24 september dood teruggevonden in de stad Vannes met twee steekwonden.  

Meest gelezen