Dit is de hoofdverdachte van de roofmoord in Zelzate

Politie en parket hebben een robotfoto verspreid van de mogelijke dader van de roofmoord op een vrouw van 57 uit Zelzate, in Oost-Vlaanderen. De vrouw werd vorige week op klaarlichte dag doodgestoken in haar winkel.

Vorige week dinsdag werd de winkel van het slachtoffer in de namiddag overvallen. Al snel was het duidelijk dat het om een roofmoord ging, maar van een dader was geen spoor. Het parket deed dan ook een oproep naar getuigen. De winkel ligt namelijk in het centrum en rond dat tijdstip passeren er veel mensen.

Vandaag hebben politie en parket een robotfoto verspreid van de verdachte van de roofmoord. Op de robotfoto staat een man met een muts. Het gaat om een blanke man van ongeveer 1m84 groot, die rond het tijdstip van de feiten werd opgemerkt in de winkel. Hij heeft volgens het opsporingsbericht een korte onverzorgde baard en donker haar en hij droeg een zwarte (nep)lederen vest en zwarte schoenen.  

Voorlopig is er dus geen doorbraak in het onderzoek. De speurders roepen nu de hulp in van de bevolking om de onbekende man te identificeren.

Meest gelezen