Belga

10 kilo speed en 100 XTC-pillen in beslag genomen na huiszoekingen bij drugsbende

Bij verschillende huiszoekingen verspreid over het land zijn 10 kilogram speed en 100 XTC-pillen in beslag genomen. Er werden ook zes personen aangehouden. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Oudenaarde.

Dinsdag voerde de politie vijf huiszoekingen uit in Brakel, Ronse en Gavere in Oost-Vlaanderen en in Waregem in West-Vlaanderen. Daarbij werden onder meer 10 kilogram speed en 100 XTC-pillen aangetroffen. Een dag later viel de politie ook op drie plaatsen binnen in Brakel en Lessines. 

Zeven personen tussen 26 en 30 jaar oud werden opgepakt, waarvan er uiteindelijk zes aangehouden zijn. Eén vrouw werd vrijgelaten onder strikte voorwaarden. Volgens het parket zijn de verdachten geen onbekenden van het gerecht.

Meest gelezen