Ben Affleck verontschuldigt zich voor betasten van Hilarie Burtons linkerborst

Amerikaans acteur Ben Affleck (45) heeft zijn excuses aangeboden aan gewezen MTV-vj Hilarie Burton. In 2003 had Burton met Affleck een interview op de rode loper voor "Total request live". Het werd een erg jolig gesprek waarbij Affleck eventjes zijn arm rond Burton sloeg en in haar linkerborst kneep. 

Het fysieke contact dateert dus al van 14 jaar geleden. Maar met het seksschandaal rond Hollywoodproducent Harvey Weinstein haalde een twitteraar het interview nog eens naar boven.

"Affleck zou beter zwijgen. Blijkbaar dacht hij niet aan zijn dochters toen hij hen verliet voor hun nanny", werd er getweet. "Hij greep ook Hilarie Burtons borsten op TRL. Iedereen lijkt dat te vergeten", bracht een andere vrouw op sociale media aan.     

Burton zelf reageerde met één veelzeggende zin: "Ik ben het niet vergeten."  En even later met "ik was toen nog een kind". 

Affleck sloot zijn ogen niet voor de tweets en schoot in actie. "Ik heb ongepast gehandeld naar mevrouw Burton toe en ik bied mijn oprechte excuses aan", schrijft hij.  

De jolige (en vrij onduidelijke) beelden van het interview in 2003:

Burton wist achteraf te zeggen dat "sommigen knijpen appreciëren, maar dat zij toch liever een high five heeft".  

Meest gelezen