Facebook haalt trailer van "Patser" offline wegens blote vrouwentepels

Minder dan 24 uur nadat de trailer van "Patser" op Facebook is geplaatst, heeft de sociaalnetwerksite die alweer verwijderd omdat blote vrouwentepels in de clip te zien zijn. Regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah werken aan een gecensureerde versie.

"Min of meer gebaseerd op waargebeurde shit." Met die baseline hebben El Arbi en Fallah gisteren op sociale media de trailer van "Patser" voorgesteld, hun derde film na "Image" en "Black".

De regisseurs plaatsten de clip ook op de Facebookpagina van de film, maar vanochtend heeft de sociaalnetwerksite die verwijderd. De reden? De beelden tonen kortstondig blote vrouwentepels en dat is een brug te ver.

Volgens Kinepolis Film Distribution was de trailer verspreid over alle mogelijke sociaalnetwerksites op dat moment al 1 miljoen keer bekeken, vooral dankzij dj Dimitri Vegas die de clip eveneens op zijn Facebookpagina heeft geplaatst. Opvallend: daar is de trailer (voorlopig) wel nog steeds beschikbaar voor zijn meer dan 10 miljoen volgers.

Dees is echt fucked up shit! Dit is mothafokking patser!

"Dees is echt fucked up shit!", zeggen El Arbi en Fallah. "Jammer dat Facebook heeft beslist de teaser offline te halen vanwege enkele tepels. Toch zijn we echt tevreden: 1 miljoen views hadden we nooit verwacht. Dit is mothafokking patser!"

Volgens Isabelle Couvreur van Kinepolis Film Distribution werken El Arbi en Fallah momenteel aan een gecensureerde versie van de trailer waarin geen blote vrouwentepels te zien zijn.

Meest gelezen