Jongen van 13 van fiets getrokken en geslagen, politie Roeselare zoekt getuigen

In Roeselare is een jongen van 13 gisteren na schooltijd van zijn fiets getrokken en geslagen door vermoedelijk 3 mannen. De lokale politie van Roeselare neemt de feiten ernstig en doet een oproep tot getuigen.  

De 13-jarige Yordi was gisteren met de fiets op weg naar huis toen hij rond 16.15 uur door onbekenden werd aangevallen. Ze zouden hem hebben aangemaand om te stoppen.

Toen hij dat niet deed, zouden ze de jongen van zijn fiets hebben getrokken en toen hij op de grond lag, hebben ze hem twee slagen gegeven. De jongen moest voor verzorging naar het ziekenhuis. Volgens zijn moeder, die het verhaal op Facebook deelde, liep de jongen een hersenschudding op en verwondingen aan zijn mond.

Gisteren deed de moeder aangifte bij de politie. Die neemt de feiten ernstig en is op zoek naar getuigen. Mensen die de jongen op de grond zagen liggen na het incident zouden hebben gezien dat 3 personen wegliepen. De politie roept iedereen op die iets heeft gezien, voor, tijdens of na de feiten om dit te melden op 051/26.26.20.

Intussen meldde zich een andere jongen die even oud is als Yordi. Hij zou vlak voor het incident in dezelfde buurt ook aangeklampt zijn door 3 mannen die geld vroegen. De jongen werd niet aangevallen en kon snel weg fietsen.

  

Meest gelezen