Vrouw met rollator gegrepen door truck in Knokke

In Knokke is vanmiddag een vrouw met een rollator aangereden door een vrachtwagen. De vrouw overleefde het ongeval en is buiten levensgevaar. Door het ongeval was het Maurice Lippensplein de uren lang afgesloten.

De 74-jarige vrouw werd aangereden toen ze met haar rollator aan een zebrapad aan het oversteken was aan het Maurice Lippensplein. Een marktkramer die met zijn vrachtwagen kwam aangereden had kennelijk niet gezien dat de vrouw nog niet volledig was overgestoken.

De vrouw kwam onder de truck terecht, maar heeft het ongeval overleefd. Ze werd met zware verwondingen naar het AZ Sint-Jan in Brugge gebracht en is intussen buiten levensgevaar.

Door het ongeval ontstond er grote verkeersdrukte in Knokke. Na het ongeval werd de toegangsweg naar de kustplaats uren lang afgesloten. Om 18 uur werd de weg weer vrijgegeven. Tot die tijd moest het verkeer omrijden.

Meest gelezen