2017 Invision

Ed Sheeran gewond aan beide armen na ongeval met de fiets

Ed Sheeran heeft zijn beide armen bezeerd na een ongeval met de fiets. Dat meldt de Britse muzikant op Instagram. Het is niet duidelijk of zijn eerstkomende concerten kunnen doorgaan.

"Ik heb een ongeval met de fiets gehad." Dat schrijft Ed Sheeran vandaag bij een foto van zichzelf waarop is te zien hoe zijn rechterarm in het gips zit terwijl hij zijn linkerarm in een draagband houdt.

Normaal zou de Britse muzikant bekend van onder meer "Shape of you" en "Galway girl" op 22 oktober een tournee in Azië starten, maar dat plan staat op de helling. "Ik wacht momenteel op medisch advies dat mogelijk gevolgen heeft voor sommige van mijn eerstvolgende concerten", schrijft hij.

Details over het ongeval geeft Sheeran niet. The Daily Mail citeert de Australische radiopresentator Smallzy die meent dat de muzikant door een wagen is aangereden, maar dat is niet bevestigd.

Meest gelezen