Goedele Wachters wint de eerste aflevering van "De slimste mens ter wereld"

Goedele Wachters heeft de winst in de eerste aflevering van "De slimste mens ter wereld" op Vier op haar naam geschreven. Het Journaalanker van de VRT liet Bartel Van Riet en Rob Vanoudenhoven achter zich.

"Ze is megasympathiek en telt weinig intellectuele gaten en ze is de mooiste van alle ankers na Lieven Verstraete": zo heeft presentator Erik Van Looy Goedele Wachters vanavond in de eerste aflevering van het 15e seizoen van "De slimste mens ter wereld" op Vier aangekondigd.

Haar intellectuele capaciteiten lieten het Journaalanker van de VRT niet in de steek want met 511 punten eindigde ze als eerste. Vanoudenhoven strandde op de tweede plek met 490 punten, Van Riet moest met 169 punten vrede nemen met de derde stek.

In de finale speelde Van Riet Vanoudenhoven vervolgens naar huis. Dat betekent dat Wachters het morgen opnieuw tegen Van Riet opneemt in de tweede aflevering. Ze krijgen het gezelschap van Tijs Vanneste, beter bekend als Jef Van Echelpoel van het muziekduo Van Echelpoel.

Meest gelezen