Nicole Kidman verdedigt kus met Alexander Skarsgård: "Ik heb ook mijn echtgenoot gekust!"

Tijdens een jolige passage in "The Graham Norton show" heeft Nicole Kidman tekst en uitleg gegeven bij haar veelbesproken kus met Alexander Skarsgård tijdens de Emmy Awards.

Het was 1 van de opvallendste momenten tijdens de uitreiking van de Emmy Awards vorige maand: nadat Alexander Skarsgård de Emmy voor beste acteur in een bijrol had gewonnen voor zijn prestaties in de serie "Big little lies", kusten hij en Nicole Kidman elkaar vol op de lippen. Haar echtgenoot Keith Urban stond erbij en keek ernaar.

In "The Graham Norton show" op de Britse televisie kreeg Kidman het bewuste fragment enkele dagen geleden voor de voeten geworpen door gastheer Graham Norton (zie video bovenaan). "Wat ben je provocatief, Graham!", zegt ze. "Waarom toon je dat? Ik heb ook mijn echtgenoot gekust!"

Die kans kan Norton niet laten liggen. "Hij staat erbij!", merkt hij op. Bryan Cranston van "Breaking bad" gooit nog meer olie op het vuur. "Het lijkt alsof hij applaudisseert voor de kus."

Je moet begrijpen dat ik alles met Alexander heb gedaan

"Ik heb hem gekust, maar je moet begrijpen dat ik alles met Alexander heb gedaan", probeert Kidman zich te verdedigen. In "Big little lies" speelt ze aan de zijde van Skarsgård en samen hebben ze heel wat stomende seksscènes. "Dat hebben we gezien!", grapt Norton opnieuw.

"Ik heb een geweldige en heerlijke echtgenoot die me steunt", probeert Kidman te besluiten. "Ik hou meer van hem dan van wat ook ter wereld. Ik gaf Alexander een kus om hem te feliciteren. Hij is een mannequin."

Dat laatste woord ontlokt de andere gasten en het publiek een bulderlach. Wie het opzoekt in het Urban Dictionary vindt vele redenen waarom.

Meest gelezen