RTNFisher/MediaPunch

Vrouw die rapper Nelly van verkrachting beschuldigt trekt aanklacht in

De vrouw die de Amerikaanse rapper Nelly heeft beschuldigd van verkrachting in zijn tourbus, heeft haar aanklacht ingetrokken. Ze wil niet meer getuigen in de rechtbank en wil dat de politie het onderzoek stopt. 

De advocate van de vrouw, Karen Koehler, maakte bekend dat haar cliënt het onderzoek wil laten stoppen en weigert om in de rechtbank te getuigen. Koehler zegt dat de vrouw "wenst dat ze nooit het noodnummer 911 had gebeld, omdat het systeem haar tegenwerkt."

Nelly werd vorige week door de politie aangehouden. Enkele uren na zijn aanhouding mocht hij de cel al verlaten. De advocaat van de 42-jarige rapper ontkende toen de beschuldigingen en noemde ze een "compleet verzinsel."

De rapper is momenteel op tournee. Er staan de komende weken optredens in Nederland en Duitsland gepland. 


 

Meest gelezen