Antwerpse luchthaven krijgt er een tweede verbinding met Londen bij

Vanaf juni volgend jaar begint de Britse luchtvaartmaatschappij Flybe met vluchten tussen de luchthaven van Antwerpen en de luchthaven van Southend, iets ten oosten van Londen. De route zal vier keer per week worden gevlogen door franchisepartner Stobart Air. Antwerpen heeft al een luchtverbinding met Londen City.

Stobart Air/Flybe zal van en naar Southend vliegen op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. In de periode 2014-2015 vloog de maatschappij al eens op die route, maar de vluchten werden toen al na minder dan een jaar weer stopgezet.

De verbinding met Southend betekent een tweede luchtverbinding met Londen voor de Antwerpse luchthaven. Momenteel wordt de route naar Londen City gevlogen door Cityjet, maar eind deze maand neemt het Belgische VLM Airlines de vliegverbinding over. 

Meest gelezen