Videospeler inladen...

Bus van De Lijn uitgebrand op A12 Antwerpen

Omstreeks 1.15 uur vannacht merkte de bestuurder van een bus van De Lijn een rookontwikkeling op tijdens het rijden op de A12 ter hoogte van Leugenberg (Antwerpen-Noord) in de richting van Antwerpen. 

De chauffeur zette de bus op de pechshrook. Bij aankomst van de brandweer stond deze in lichterlaaie. Het gaat om een gelede bus. Er zaten geen passagiers op de bus. De bestuurder raakte niet gewond.

De brandweer van Antwerpen en Kapellen kwamen met tankwagens ter plaatse voor de bluswerken. De A12 was in de richting van Antwerpen aanvankelijk volledig versperd. Toen de brand onder controle was werd de linkerrijstrook vrijgemaakt. De bus wordt nu getakeld en de brandweer ruimt de brokstukken op. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Meest gelezen