Datum bevalling Kate Middleton laat dit nieuwsanker ijskoud

Het was opnieuw geen pretje voor het Britse nieuwsanker Simon McCoy om een bericht aan te kondigen waarvoor hij duidelijk de schouders ophaalde. Geen surfende honden dit keer, maar een mededeling van Kensington Palace deed het enthousiasme van de BBC-presentator naar een dieptepunt dalen. 

Gisteren raakte immers bekend dat Kate Middleton in april zou bevallen. Dat ze zwanger was, was al langer geweten. En dus concludeerde McCoy op een gortdroge manier: "Nu, gezien het feit dat er al in september aangekondigd was dat ze zwanger was en dat men toen dacht dat ze 2 tot 3 maanden zwanger was, weet ik eigenlijk niet hoe belangrijk dit bericht eigenlijk is."

"Maar goed, het wordt dus april. Hou je agenda dan vrij. Maak dat je niets te doen zal hebben. Want dat is wat ik dan zal doen."

Nadien publiceerde hij het bericht ook op zijn Twitteraccount, waarbij hij, sarcastisch bedoeld wellicht, de hashtag 'news' voegde:

Het is niet de eerste keer dat McCoy zich op een dergelijke manier laat opmerken. Zo ging bijvoorbeeld begin augustus zijn aankondiging van beelden van surfende honden viraal:

Mocht u niet genoeg krijgen van deze man, laat u dan ook nog charmeren door volgend filmpje van McCoy waarin bericht wordt over de eerste baby van Kate Middleton:

Meest gelezen