Goedele Wachters kroont zich opnieuw tot "Slimste mens ter wereld"

Goedele Wachters heeft de derde aflevering van "De slimste mens ter wereld" op Vier gewonnen. Het Journaalanker van de VRT liet Tijs Vanneste (Jef Van Echelpoel) en Dominique Deruddere achter zich.

Net als na de 1e aflevering van het nieuwe seizoen van "De slimste mens ter wereld" eergisteren, mag Goedele Wachters zich ook na de 3e aflevering van vanavond de titel "Slimste mens" aanmeten. Met 528 seconden liet ze haar tegenstrevers Tijs Vanneste en Dominique Deruddere ver achter zich.

In de finale speelde Vanneste Deruddere vervolgens naar huis. Dat betekent dat Vanneste en Wachters allebei aantreden in de aflevering van morgen, hij voor de 3e keer, zij al voor de 4e keer. Ze krijgen daarbij het gezelschap van actrice en presentator Frances Lefebure.

Meest gelezen