Vrouw ruilt pakje met szechuansaus voor Volkswagen Golf uit 2004

Ruim een week geleden leidde het tijdelijke aanbod van "de exclusieve szechuansaus" door hamburgerketen McDonald’s in de VS tot heel wat frustratie, toen bleek dat het aanbod wel erg beperkt was. De meeste fans van de dipsaus, die dankzij de animatiereeks "Rick and Morty" terug onder de aandacht gebracht was, bleven dan ook verweesd achter, na soms lange tijd in de rij te staan aanschuiven. Wie wel tot de gelukkigen behoorde, was Rachel Marie. En dat leverde haar nu een onverwachte bonus op.

De 23-jarige Rachel Marie uit Macomb, in de Amerikaanse staat Michigan, op nieuwswebsites Huffington Post en Business Insider: "Toen McDonald’s aankondigde dat ze de saus terug zouden aanbieden (de saus werd oorspronkelijk bekend ter promotie van de film "Mulan" in 1998, nvdr), dacht ik dat het cool zou zijn als ik die zou kunnen vastkrijgen. Ik ben dan naar een filiaal in Detroit gereden, vroeg in de ochtend, terwijl de saus pas om 2 uur in de namiddag aangeboden werd."

"Tegen 2 uur stonden er al honderden mensen aan te schuiven, een rij die zich rond het gebouw gevormd had. Al snel bleek dat dit filiaal maar 20 pakjes tot zijner beschikking had. Maar ik was een van de gelukkigen."

"Aanvankelijk was het de bedoeling om de saus op te eten tijdens het bekijken van een aflevering van "Rick and Morty". Toch wilde ik ook wel weten wat me die saus zou kunnen opleveren. En dus publiceerde ik een foto van het pakje op de Facebookgroep 'Pin Nation'."

"Daarop volgde dan het aanbod van een Volkswagen Golf van het jaar 2004. Die man is die wagen dan komen brengen, zodat ik zeker was dat er nog mee kon gereden worden. Hij bleek vooral een échte fan van "Rick and Morty" te zijn. Al bij al is het een doldwaze ervaring nu voor mij geworden."

Aan nieuwswebsite Business Insider liet de koper van de szechuansaus weten dat hij nog een andere auto heeft die hij nu voor zijn dagdagelijkse verplaatsingen gebruikt en dat "I just needed me some friggin sauce".

Op eBay werden intussen ook door anderen pakjes van de dipsaus aangeboden, waarvoor dan weer honderden dollars werden neergeteld.

Meest gelezen