Laait Gentse "Neuzekesoorlog" weer op? 3 karren met snoepgoed gestolen en in het water gegooid 

In Gent onderzoekt de politie een inbraak in de garagebox van "neuzekesverkoper" Carl Demeestere. Daarbij werden drie karren met snoepgoed gestolen en in het water gegooid.

De inbraak gebeurde in de nacht van dinsdag op woensdag in de garagebox waar Demeestere zijn cuberdons opslaat. Drie karren vol snoepgoed werden gestolen en later teruggevonden in én aan het water aan de Lievekaai.

De dader nam ook de tijd om in de garagebox een geïmproviseerde "grafzerk" achter te laten met bloemen en een kruis. Het is nog onduidelijk wie verantwoordelijk is voor de feiten, maar die worden wel serieus genomen, want het Gentse parket voert een onderzoek.

Velen denken meteen dat de concurrent van Demeestere achter de diefstal zit, maar die ontkent alles. Beiden hebben een kraam op de Groentenmarkt en al jaren hebben ze het aan de stok met elkaar. Het ging zelfs zover dat burgemeester Daniël Termont (SP.A) hun vergunning een tijdje opschortte.  

Meest gelezen