Goedele Wachters vecht zich een weg naar aflevering 5 van "De slimste mens"

Goedele Wachters mag maandag aantreden in de 5e aflevering van "De slimste mens ter wereld" op Vier. In de finale versloeg het Journaalanker van de VRT vanavond Tijs Vanneste (Jef Van Echelpoel). Frances Lefebure is "Slimste mens".

Het 15e seizoen van "De slimste mens ter wereld" op Vier blijft prima lopen voor Goedele Wachters. Vier afleveringen heeft het Journaalanker intussen overleefd, twee keer als "Slimste mens" en twee keer door in de finale een andere kandidaat naar huis te sturen.

Vanavond leek Wachters zelf op weg naar de uitgang toen ze met 203 seconden als laatste eindigde, ver achter de 317 seconden van Tijs Vanneste en de 355 seconden van Frances Lefebure. Zij mag zich minstens voor 1 dag "Slimste mens" noemen.

In de finale ging het vrij gelijk op tussen Wachters en Vanneste. Met een vraag over de laatste 5 premiers van het Verenigd Koninkrijk wist het Journaalanker uiteindelijk het laken naar zich toe te trekken. Dat betekent dat ze maandag terugkeert in de quiz en dit al voor de 5e keer. Samen met Lefebure neemt ze het dan op tegen Sean Dhondt.

Meest gelezen