Fotoreeks: Kom op Tegen Kanker houdt "hartverwarmende dag"

Het is vandaag 'Dag tegen Kanker 2017'. Zowat alle Vlaamse en Brusselse ziekenhuizen organiseerden activiteiten om patiënten een hart onder de riem te steken, met onder meer verwenontbijten, koffie- of wafelhoekjes, relaxatiesessies, handmassages, yoga, kleur- en stijladvies, en veel mensen dragen de bekende gele lintjes.

Tal van BV's en prominenten dragen hun steentje bij. In dit artikel brengen we in de loop van de dag enkele sfeerfoto's van bepaalde acties. Er zijn er heel wat, zo bezoekt Frank Deboosere enkele Kempense ziekenhuizen. De weerman praat er met patiënten, volgt workshops en speldt mee lintjes op.

In het UZA in Antwerpen is er dan weer een fotoshoot voor de jongste kankerpatiënten in het thema superhelden. Ze worden geschminkt, krijgen een fotoshoot met het gezin en krijgen de foto mee naar huis.

Maar ook in heel wat andere ziekenhuizen zijn er speciale acties om kankerpatiënten een hart onder de riem te steken.

Mine Dalemans
Mine Dalemans
Mine Dalemans
Mine Dalemans
Acteur Bart Van Avermaet (Waldek uit Thuis) in het AZ Sint-Blasius in Dendermonde

Meest gelezen