Videospeler inladen...

Vrachtwagen rijdt van brug, moeizaam verkeer rond af- en oprittencomplex Sterrebeek

Vlak bij het op- en afrittencomplex Sterrebeek op de E40, is een vrachtwagen van een brug gereden en op de onderliggende weg beland. Door het ongeval verloopt het verkeer er in de omgeving erg moeizaam. 

Een vrachtwagen die op de Mechelsesteenweg (N227) reed, week door een nog onduidelijke oorzaak van zijn rijvak af, ging door de vangrail en belandde op de onderliggende weg, de Oude Baan/Weiveldlaan. De vrachtwagenchauffeur is daarbij om het leven gekomen. 

Omdat de weg waar de vrachtwagen is terechtgekomen, naar een winkelcomplex en een industriepark leidt, is het er, vooral tijdens de spitsuren, sowieso al vaak aanschuiven. Omdat de vrachtwagen de weg volledig blokkeert, zit het verkeer er muurvast.  

De Mechelsesteenweg is ter hoogte van het ongeluk volledig afgesloten in beide richtingen, en de afrit Sterrebeek, richting Brussel, is voorlopig dicht. Wie van Brussel komt en de afrit Sterrebeek neemt, kan voorlopig niet richting Leuvensesteenweg rijden, maar wordt de andere kant uitgestuurd.  

 

Meest gelezen