Politie verspreidt opsporingsbericht om identiteit slachtoffer steekpartij in Brussel te achterhalen

De politie heeft een opsporingsbericht verspreid over de dodelijke steekpartij in Brussel. Aan het Anneessensplein werd eerder deze week een man doodgestoken, maar wie hij is, is tot op vandaag niet duidelijk. Ook naar de dader is nog geen spoor. 

Enkele dagen geleden werd er op de Lemonnierlaan, vlakbij het Anneessensplein in Brussel, het levenloze lichaam van een man aangetroffen. Hij overleed aan één of meerdere messteken in de borststreek. Maar wie de man was, is nog niet duidelijk. 

Daarom heeft de politie nu een opsporingsbericht verspreid. Volgens het parket was de man 1m74 lang en normaal gebouwd. Het slachtoffer was kalend en had een baard. Hij droeg een short met bloemenmotief, een donker geruit overhemd, een donkere gewatteerde vest en zwartwitte basketbalschoenen. Wie de man herkent, kan contact opnemen met de speurders op het gratis nummer 0800/30 300 of via opsporingen@police.belgium.eu.

Ook naar de dader is er voorlopig geen spoor. 

Federale politie

Meest gelezen